Basisschool en kinderopvang in Leidsche Rijn

Kindcentrumgids

In onze kindcentrumgids vindt u alle belangrijke informatie over ons kindcentrum, zowel voor de basisschool als voor opvang (BSO). U wordt doorgestuurd naar de website “scholen op de kaart”. Daar vindt u naast de schoolgids nog andere informatie over ons kindcentrum

Jaarkalender

In onze Parro-app staan naast alle vakanties en studiedagen (of ‘eerder uit’ dagen) ook extra activiteiten vermeld, zowel voor de basisschool als voor de opvang (BSO).

IOS APP         Andriod APP

 

Privacy

Kindcentrum Rijnvliet neemt privacy serieus. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden vanuit SPO Utrecht of bekijk de privacy verklaring van Kind & Co.

Basisonderwijs en SPO Utrecht

Het basisonderwijs dat op Kindcentrum Rijnvliet wordt aangeboden, maakt onderdeel uit van SPO Utrecht, het bestuur voor openbaar onderwijs in Utrecht, Vleuten en de Meern. Klik hier voor meer informatie over SPO Utrecht.

Kinderopvang en KMN Kind&Co

De kinderopvang die op Kindcentrum Rijnvliet wordt aangeboden, maakt onderdeel uit van KMN Kind&Co. Kind&Co biedt kinderdagopvang voor 0-4 jarigen, voorschoolse en naschoolse opvang. Klik hier voor meer informatie over KMN Kind&Co.